Welkom in mijn Gastenboek

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn site. Ik vind het leuk als je hier een berichtje achter laat!! Dan krijg je een persoonlijk antwoord van me!!

Reactie plaatsen

Reacties

Hans
10 jaar geleden

Hoi Agnes, Ik zag je oproep in Facebook. Even kijken naar al dat lekkers. Zal binnenkort toch weer eens proberen wat culinairs te maken van enig niveau. Dan kan ik daar mooi een recept van jou voor gebruiken, want het ziet er allemaal prima uit. Ik heb nog niet binnen gezaaid trouwens maar dat gaat binnenkort wel gebeuren. Ik moet opschieten. Wel al vast mijn tuintje geharkt.
Groetjes. Hans

jannie
10 jaar geleden

Hoi Agnes, eindelijk tijd om op je site te kijken. Heb je goed gedaan hoor, en wat kun je heerlijk vertellen over je tuin, krijg bij het lezen al honger. Ga hier zeker inspiratie uit halen en iets lekkers komt zeker op tafel te staan. gr jannie

Bjorn Paree
10 jaar geleden

Lang leve de inspiratie bron. Als ik niet weet wat ik zelf wil eten kom ik even op jouw website kijken :-)

Jean
10 jaar geleden

Wat een leuke site is dit. Heb nog niet alles gelezen, maar ben erg enthousiast. Dus de rest lees ik ook nog wel. Wil nog wel ff zeggen dat Sander maar een bofkont is met iemand die het zo leuk vindt om te koken. En Agnes wat schrijf jij heerlijk over je tuin.
Groetjes Jean.

mama
10 jaar geleden

hoe wordt de saus bij de courgettekoekjes gemaakt?????????

mama
10 jaar geleden

wat een mooie foto van de mimosa!!!!!!!

mama
10 jaar geleden

was al een tijdje niet geweest, maar het ziet er allemaal even lekker uit.
Wat heb je gedaan met het roquefort gerecht???????Mij lijkt het erg lekker!!!!!!!
zoen mama

Petra
10 jaar geleden

lieve Agnes,je herfstrecept ga ik zeker een keer maken.Maar we de appels geschild ,anders lust Colin dat niet.
Ga zo door en wij kunnen genieten!

Mirella
11 jaar geleden

Erg leuke site Agnes! De gerechten zien er ook echt lekker uit!!
Ik gun mezelf niet genoeg tijd om dit soort dingen te maken, maar bij het zien en lezen zeg ik, wie weet!!
Zal dit zeker onthouden!! Ga zo door!

Hans
11 jaar geleden

wij aten vanavond restantje wortels met potje doperwtjes, gekke aardappelen en een vegetarische burger. het was heerlijk. Wat ik wel eens jammer vind van sommige gerechten is datje door kruiden enzo de echte groentesmaak niet meer kunt terugvinden. Zo vind ik sperciebonen heel lekker zonder dat er kruiden bij zitten. Er zijn mensen die er nootmuskaat op doen. Heel erg BAH! Een beetje zout vind ik voldoende en dat geldt eigenlijk ook voor de meeste andere groenten.